Liktenīgo dienu horoskops JŪNIJAM. Kuri datumi būs svarīgākie katrai zodiaka zīmei

Daudzās horoskopa zīmēs dzimušie jūnijā varēs kardināli mainīt dzīvi. Galvenais to paveikt pareizā dienā, lai pārmaiņas būtu pozitīvas un nāktu par labu. Tāpat nevajadzētu pieņemt svarīgus lēmumus nelabvēlīgās dienās.

3. jūnijs – šajā dienā Dvīņi var sākt dzīvi no baltas lapas, pagātnē atstājot visas neveiksmes, dodot ceļu kam jaunam un labam. Jāieklausās sevī, lai saprastu, ko patiesi gribi – pārmaiņas būs pozitīvas, ja vien Dvīņi tās patiesi vēlas, nevis tikai seko citu priekšstatam par panākumiem.

7. jūnijs – var mainīties Vēža saziņas loks. Var parādīties ar braucieniem vai pārcelšanos saistīti plāni. Daži Vēži sāks interesēties par kaut ko jaunu: pierakstīsies kursos, sāks trenēties vai atradīs jaunu vaļasprieku. Negaidītas idejas var izrādīties ļoti veiksmīgas, bet cilvēki tās bieži aizmirst tai pašā brīdī. Izturies pret savām atklāsmēm nopietnāk!

8.-12. jūnijs – Dvīņi, Strēlnieks, Jaunava un Zivis iesaistīsies kādā konfliktā vai sarežģītā situācijā. Labas dienas enerģiskiem, kareivīgiem ļaudīm, kas sapņo par lietām, kuras var iegūt tikai cīņā. Pārējiem, tieši pretēji, ieteicams nedarīt neko svarīgu, lai izvairītos no nemierīgas dzīves.

13.-16. jūnijs – Zivīm dzīve mainīsies uz labo pusi. Iespējams, labas pārmaiņas nesīs ne tie patīkamākie notikumi, bet Zivīm nevajag uztraukties, jo viss beigsies labāk nekā varētu domāt.

Savukārt Vēzim un Mežāzim nepieciešams rūpīgi pārdomāt katru soli: nepareiza rīcība mainīs dzīvie, bet diez vai uz labo pusi: radīsies problēma, ar kuru nāksies kādu brīdi sadzīvot.

17. jūnijs – Pilnmēness var krasi mainīt Strēlnieku dzīvi. Tas piešķirs papildu enerģiju, lai ar vienu rāvienu atbrīvotos no visa traucējošā. Bet jāizturas prātīgi: bez konkrēta plāna, kādas izmaiņas vēlies, var pieļaut kļūdas un sastrādāt muļķības.

18.-21. jūnijs – Vēzis, Mežāzis, Auns un Svari darīs prātīgi, ja netieksies pēc pārmaiņām. Ja šajās zīmēs dzimušie ko mainīs, būs jāmaksā augsta cena. Bet, ja saproti, ka pārmaiņas vajadzīgas, izšķirošo soli var spert, pieņemot ne sevišķi patīkamu lēmumu un kaut ko upurējot.

23.-24. jūnijs – kļūdaini lēmumi mīlestībā vai naudas lietās var mainīt Dvīņu, Strēlnieka un Zivju dzīvi ne uz to labāko pusi.

26.-29. jūnijs – lieliskas dienas kardinālām un labām pārmaiņām Vēžu un Vēršu dzīvē. Dzīve pamatos kļūs labāka un atjaunosies. Daudziem pat darīt neko nevajadzēs – pārmaiņas dzīvē ienāks pašas, viegli un harmoniski.

Vēl pāris vārdu jāsaka par Vērsi un Strēlnieku. Vērša zīmē jūnijā atrodas Urāns – nozīmīgu, lielu un pēkšņu pārmaiņu planēta. Urāna ietekmē dzīve var principiāli mainīties, kļūt pavisam citāda.

Šīs pārmaiņas visvairāk attiecas uz tiem, kuri dzimuši no 24. līdz 28. aprīlim. Pozitīvas pārmaiņas iespējamas 5., 9., 18.,

23. un 26.-29. jūnijā. Vairākas reizes jāpadomā pirms kaut ko darīt vai labāk no iecerētā atteikties – ja tas plānots 7., 13. un 20. jūnijā.

Strēlnieki būs Jupitera ietekmē. Viņiem gribēsies paplašināt savas iespējas, kļūt veiksmīgākiem, bagātākiem, izglītotākiem, ietekmīgākiem. Šajā virzienā var darboties 8. un 26. jūnijā. Bet garajā periodā no 9. un 24. jūnijam pārmaiņas sākt nevajadzētu, jo ir liels risks kļūdīties.

Avots: “Esotericblog”

Pievienot komentāru